Jonas.

Du är min ängel. Du förstår inte hur mycket du betyder för mig... Du anar inte hur tacksam jag är för all hjälp jag har fått av dig. För att kunne bli mig själv. Du är det bästa som finns. Vi har varit tillsammans i 2 år och 7 månader nu, och jag vet.. Till 100%, att jag vill leva HELA mitt liv med dig. Jag VET det. För så fort jag är utan dig, så känns det tomt inom mig. Även om det är bara för 5 minuter eller några timmar. Känslan finns där!

Varje gång du tittar på mig så pirrar det i hela kroppen. Om vi har varit ifrån varandra en hel dag, och sedan ska träffas, så känner jag fjärilar i magen. När du rör vid mig, du ska veta.. Mina ben viker sig nästan. Jag får kämpa för att inte bli helt "lealös".

Du betyder så mycket. Jag vill aldrig leva utan dig älskling. Du gör mitt liv så förbannat mycket bättre. Jag vet inte vad jag hade tagtit  mig till utan dig.

Jag sitter och skriver det här, och tårarna rinner nerför kinderna för att jag känner hur lycklig jag är med dig. Glädjetårar, av ren och skär lycka.

Nu har det gått 2 år och 7 månader sedan vi blev tillsammans. Och älskling.. jag är fortfarande lika nykär i dig. 2 år och 7 månader, och i all framtid. Du är bäst.

Jonas Luttrén. Jag älskar dig.

<3


RSS 2.0